Effektiv elinstallation af el, lys og varme

Søger du en elektriker til montering, reparation eller vedligeholdelse af elinstallationer? Hos El-Flex.dk tilbyder vi en effektiv service og varetager alle opgaver i forbindelse med lys, el og varme. Vi er enormt fleksible og foretager en professionel montering af elinstallationer med meget kort varsel. Men vores 10 professionelle elektrikere stiller også glædeligt deres tekniske ekspertise til rådighed når du skal finde frem til den mest økonomisk- og miljømæssigt hensigtsmæssige løsning.

Vedligeholdelse af elinstallationer

Hvad enten der er tale om boligforeninger, landbrug, industri eller private boliger, er elinstallationerne en uundværlig del af vores daglige virke. Derfor er det afgørende, at installationerne vedligeholdes retmæssigt, så man undgår sammenbrud og unødvendigt energispild. Hos El-Flex.dk foretager vi en regelmæssig og professionel vedligeholdelse af installationerne, samtidigt med at vi stiller vores ærlige mening til rådighed, hvis systemet ikke fungerer optimalt. I kraft af mere end 14 års erfaring kan vi sikre, at dine installationer er korrekt installeret og vedligeholdt.

 

El installation i Assens, Ebberup, Glamsbjerg & Haarby

 

Uforpligtende tilbud

Vi udfører elinstallationer og el service i hele Assens kommune, herunder i Ebberup, Glamsbjerg og Haarby. Vores priser er konkurrencedygtige og vi står altid klar med et uforpligtende tilbud. Så tag endelig kontakt på tlf. 64 72 17 01 eller mail: el-flex@el-flex.dk og hør nærmere om dine muligheder i et samarbejde med os.

Vælg os fordi...

  • Vi tilbyder service aftale med vedligholdelse af mange el installationer
  • Vi har massere af samarbejdspartnere, så vi finder altid en løsning på din problemstilling
  • Vi beskæftiger os med mange kundegrupper, f.eks. landbrug, byggeri og private husstande.
  • Vi både installere, vedligeholder og reparere alt fra store til små el løsninger

    Bliv kontaktet og få et tilbud!