Om os

EL-FLEX er et veletableret installatørfirma.

Indehaver er Anders Schmidt – Uddannet elektriker og efterfølgende maskinmester. Firmaet blev grundlagt af Anders Schmidt og Glenn Solevad i 2001. I 2022 fratrådte Glenn Solevad og Anders Schmidt overtog EL-FLEX 100%

EL-FLEX´s arbejdsområde spænder fra salg, levering og montering af hvidevarer over diverse service, renovering og ombygninger, Solcelleanlæg, fejlfindings- og reparationsopgaver til mere specielle nicheopgaver.
Vi beskæftiger os med stort set alle kundegrupper. Vore største kundegrupper er: landbrug, byggeri og private husstande. Det vigtigste for os er, at vi kan holde hvad vi lover – lige meget om opgaven er stor eller lille

En stigende aktivitet er rådgivning om optimering af eksisterende anlæg og etablering af nye med henblik på bæredygtighed og vedvarende energiformer. Dette være sig både mht. optimering af arbejdsprocesser, samt energioptimering. Du vil altid få en ærlig mening om vores syn på det ønskede projekt.  

el installation

Vælg os fordi...

Vi videreuddanner løbende vore medarbejdere, således at udviklingen i samfundet følges.

Et vigtigt ben i vores personale er vores lærlinge. Vi mener at det er vigtigt at man optager og uddanner lærlinge i virksomhederne. De skal være med til at passe på vores fremtid for elfaget.

EL-FLEX er en del af et velfungerende netværk af lokale håndværkere. Vi medvirker ofte i totalentrepriser – både som underleverandør og som tovholder i byggeprocessen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf: 64 72 17 01 eller mail: el-flex@el-flex.dk, for at høre mere, eller for et uforpligtende tilbud.