Effektiv el installation af el, lys og varme

Søger du en elektriker til montering, reparation eller vedligeholdelse af el installationer? Hos El-Flex.dk tilbyder vi en effektiv service og varetager alle opgaver i forbindelse med lys, el og varme. Vi er enormt fleksible og foretager en professionel montering af el installationer med meget kort varsel. Men vores 10 professionelle elektrikere stiller også glædeligt deres tekniske ekspertise til rådighed når du skal finde frem til den mest økonomisk- og miljømæssigt hensigtsmæssige løsning.

Vedligeholdelse af el installationer

Hvad enten der er tale om boligforeninger, landbrug, industri eller private boliger, er el installationerne en uundværlig del af vores daglige virke. Derfor er det afgørende, at installationerne vedligeholdes retmæssigt, så man undgår sammenbrud og unødvendig energispild. Hos El-Flex.dk foretager vi en regelmæssig og professionel vedligeholdelse af installationerne, samtidigt med at vi stiller vores ærlige mening til rådighed, hvis systemet ikke fungerer optimalt. I kraft af mere end 14 års erfaring kan vi sikre, at dine installationer er korrekt installeret og vedligeholdt.

Uforpligtende tilbud

Vi udfører el installationer i hele Assens kommune, herunder i Ebberup, Glamsbjerg og Haarby. Vores priser er konkurrencedygtige og vi står altid klar med et uforpligtende tilbud. Så tag endelig kontakt på tlf. 64 72 17 01 og hør nærmere om dine muligheder i et samarbejde med os.