14 års erfaring med professionel el service

Er strømmen gået, eller oplever du problemer med dine el installationer? Hos El-Flex.dk har vi mere end 14 års erfaring med servicering og vedligeholdelse af elinstallationer for både boligforeninger, landbrug, industri og private. Vi beskæftiger 10 erfarne elektrikere som står klar til at rykke hurtigt ud hvis du oplever akutte problemer. Derudover foretager vi montering af elinstallationer, ligesom vi tilkendegiver vores ærlige mening hvis der er mulighed for at opnå betydelige besparelser på varmeregningen da systemet ikke fungerer optimalt.

Bredt kompetenceområde

Vores medarbejdere har forskellige specialer, og vi har derfor et enormt bredt kompetenceområde som gør os kvalificeret til at tage hånd om stort set alt inden for lys, el og varme. Har du et anlæg som stiller særlige tekniske krav, kan vi som regel uddelegere opgaven til en specialist. Derudover henviser vi gerne til samarbejdspartnere, såfremt en opgave ligger uden for vores kompetenceområde. Du finder derfor ikke en opgave vi ikke kan løse hos El-Flex el service.

Tag kontakt og hør nærmere om vores el service

Vi arbejder i hele Assens kommune, herunder i Ebberup, Glamsbjerg og Haarby. Tag endelig kontakt på tlf. 64 72 17 01 og hør nærmere om dine muligheder i et samarbejde med os – vi står altid klar med et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris.