Effektiv el installation af el, lys og varme

Søger du en autoriseret elinstallatør til montering, reparation eller vedligeholdelse af el installationer? Hos El-Flex.dk tilbyder vi en effektiv service og varetager alle opgaver i forbindelse med lys, el og varme. Vores erfarne elektrikere er enormt fleksible og foretager en professionel montering af el installationer med meget kort varsel. Men vores 10 professionelle og autoriserede elinstallatører stiller også glædeligt deres tekniske ekspertise til rådighed når du skal finde frem til den mest økonomisk- og miljømæssigt hensigtsmæssige løsning. Du kan derfor altid forvente at få vores ærlige mening, når det kommer til el-rådgivning. 

el installation

Vedligeholdelse af el installationer

Hvad enten der er tale om boligforeninger, landbrug, industri eller private boliger, er el installationerne en uundværlig del af vores daglige virke. Derfor er det afgørende, at installationerne vedligeholdes retmæssigt, så man undgår sammenbrud og unødvendigt energispild. Hos El-Flex.dk foretager vi en regelmæssig og professionel vedligeholdelse af el-installationer, samtidigt med at vi stiller vores ærlige mening til rådighed, hvis systemet ikke fungerer optimalt. I kraft af mere end 14 års erfaring kan vi sikre, at dine installationer er korrekt installeret og vedligeholdt. 

Få et uforpligtende tilbud på en autoriseret el-installatør

Vores autoriserede el-installatører udfører el-installationer i hele Assens kommune, herunder i Ebberup, Glamsbjerg og Haarby. Vores priser er konkurrencedygtige og vi står altid klar med et uforpligtende tilbud. Så tag endelig kontakt på tlf. 64 72 17 01 og hør nærmere om dine muligheder i et samarbejde med os.

El-Flex er din autoriserede elektriker i Assens

el installation